Ημιδιάφανες Μεμβράνες Ριγέ Αμμοβολής για Τζάμια ML45

ML45 — ριγέ μεμβράνη αμμοβολής
Αμμοβολές — Μη Διαπερατές — Ριγέ
Διακοσμητικές Μεμβράνες — επιστροφή στην κατηγορία

ML18 WL18 ML35 ML45 (τρέχουσα) INT288 INT560

Παλέτα/μοτίβο ML45

Προδιαγραφές

Στο φιλμ ML45 εναλλάσσονται οριζόντιες λωρίδες γαλακτώδεις 45mm με διαφανείς 10mm για ισορροπία ανάμεσα στη διακριτικότητα και τη θέα.

Αιχμαλωτίζει απαλά το φως και το διαχέει ομοιόμορφα, προσφέροντας επαρκή ιδιωτικότητα.

ΥΠΕΡΙΩΔΗΣ (UV) ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ
Απόρριψη 95 %
ΟΠΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ
(Συνθήκες Ορατότητος)
Διέλευση ορατού φωτός 70 %
Μείωση αντηλιάς 30 %
ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Αντοχή εφελκυσμού kgr/m 750
  Περιγραφή

ML45 — δείγμα εφαρμογής (ριγέ αμμοβολής) Εκτός απ’ τη δυνατότητα της πλήρους κάλυψης ενός τζαμιού με μεμβράνη αμμοβολής, υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες παραλλαγές σε ημιδιάφανα films, κατάλληλες για διάφορα πεδία εφαρμογών.

Το κοινό χαρακτηριστικό της σειράς των λευκών ημιδιάφανων μεμβρανών (είτε γυαλιστερές γαλακτώδεις, είτε με το χρώμα του πάγου) είναι ότι επιτρέπουν τη μερική κάλυψη του τζαμιού, ώστε να προστατεύεστε από αδιάκριτα βλέμματα, χωρίς να χάνετε την αίσθηση του φωτός προς τα έξω.

Διατίθενται σε ποικιλία λωρίδων διαφορετικού πάχους που εναλλάσσουν διαφάνεια και αδιαφάνεια — επιλέγοντας το πάχος, ρυθμίζετε τον βαθμό απόκρυψης ενός χώρου από περαστικούς ή γειτονικά γραφεία.

Υπάρχουν επίσης τετράγωνα (καρώ) ή ψηφίδες αμμοβολής, με ανάλογα διαστήματα διαφάνειας, για κλασάτο οπτικό αποτέλεσμα που αναβαθμίζει το στυλ του χώρου.

Στόχος εφαρμογής

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ
ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ
ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Πριν και μετά

Εφαρμογή ML45 — δείγμα έργου